Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Osmaniye Kürtaj

Osmaniye Kürtaj

Osmaniye Kürtaj

Osmaniye kürtaj yaptırmak isteyen hastalar en güvenilir ve fiyat olarak en uygun yerler aramaktadırlar. Kürtaj istenmeyen gebelik sonlandırma işlemidir. Daha önce kürtaj olmayan bayanlar bu işlemden daha fazla korkmaktadır. Kürtaj aslında sanıldığı kadar korkutucu bir işlem değildir. Tecrübeli ellerde son derece güvenli ve kısa süren bir işlemdir.

Kürtaj nedir? kürtaj nasıl yapılır?

Kürtaj nedir, kürtaj öncesi ve sonrası hakkında bilmeniz gerekenler hakkında bilgi verelim. Kürtaj rahim içeriğinin boşaltılma işlemidir.Anesteziyle yapılan bir işlemdir.

İşlem süresi 10 dakikadır. Yapılan anestezi son derece güvenlidir.Son teknoloji vakum sistemi ile gerçekleştirilir. Rahim iç zarına zarar vermez bu şekilde yapıldığında istediğiniz zaman tekrar gebe kalabilirsiniz. Kürtaj yasal sınırı 10 haftadır,yani 10. Haftaya kadar kürtaj yaptırma hakkınız vardır. Eğer kürtaj steril ortamda ve tecrübeli ellerde yapılmazsa bazı istenmeyen durumlar oluşabilir. Bunlardan en sık görülenleri;

  1. Enfeksiyon,
  2. Kürtajın yetersiz yapılması (Halk arasında parça kalması),
  3. Uterus rüptürü (Rahimin tam kat zarar görmesi),
  4. Asherman sendromu (rahim iç zarının çok zarar görmesi sonucu adet görememe ve yeniden gebe kalamama sorunu).

Bu istenmeyen durumlar nadir görünen durumlardır, tecrübeli ellerde yukarda saydığımız riskler yok denecek kadar azdır.

Osmaniye kürtaj fiyatları

Osmaniye kürtaj fiyatı çok araştırılan konulardan biridir. Kürtaj yaptırmak isteyen hastalar kürtaj yaptırmak için yer ararken özellikle iki konuya dikkat etmektedirler. Bunlardan birincisi güvenilirlik ikincisi ise kürtaj fiyatlarıdır. Kürtaj bir sağlık konusu olduğundan son derece önemli bir konudur, dolayısıyla öncelikle araştırmanız gereken özellik güvenilirlik ve tecrübedir. Kürtaj fiyatları değişkenlik göstermekle beraber ortalama olarak benzerdir. Kliniğimizi arayarak hem yılların tecrübesiyle kürtaj olursunuz hem bütçenize uygun şekilde ücretlendirilmeler yapılır.

Osmaniye kürtaj yapan doktorlar

Osmaniye kürtaj yapan doktorlar araştırılırken genellikle daha önceden işlem yaptırdığınız veya arkadaşınızın kürtaj yaptırdığı doktora gitmek istenirse de bazen arkadaşınıza bile söyleyemeyeceğiniz mahrem durumlar söz konusu olabilmektedir, yada bulunduğunuz şehirde kürtaj yaptırmak gizliliğiniz ve mahremiyetiniz açısından riskli olabilir. Bu gibi durumlarda bulunduğunuz şehire en yakın güvenilir doktorlar tercih edilmektedir.

Osmaniye kürtaj yapan yerler

Osmaniye de kürtaj yapan yerler sık araştırma konusu olmaktadır. Kürtaj yapılacak yerler araştırılırken tecrübelerini, hijyeni, verilen hizmeti, ilgiyi ve mahremiyeti yani gizliliği koruyup korumadığını araştırmalısınız. Kürtaj özel bir işlemdir ve kadın psikolojisini derinden etkiler. Bu yüzden kürtajın yapılacağı yerde hastaya psikolojik destek verilmeli, kendini güvende hissetmeli, rahat bir ortam sağlanmalı ve steril temiz ortamda zarar verilmeden kürtaj uygulanmalıdır. Bütçenize uygun ücretlerle yılların tecrübesiyle ve rahat güvenilir ortamıyla klniğimiz tüm bu özellikleri taşımaktadır.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234