Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Lazerle Kızlık Zarı Dikimi Adana

Lazerle Kızlık Zarı Dikimi Adana

Kızlık zarı yuvarlak şekle sahiptir. Ortasında deliktir. Bu delik adet görmek için gerekli bir açıklıktır. Kızlık zarının mukoza adı verilen zarımsı bir dokusu vardır.

Kızlık Zarı Nedir?

Genel olarak kızlık zarının sağlamlığı bekareti simgeler. Bekaretin anlamı ise hayatımdaki ilk erkek sensin anlamında düşünülmektedir. Ülkemizde çoğu bölgede namusla eşdeğer olarak görülmektedir. Gerçekte ise namus ve bekaret aynı anlama gelmez.

Namus beraber olduğu veya yaşadığı kişiye dürüst ve sadık olmaktır.

Namus sadece cinsel manada kullanılmaz aynı zamanda günlük hayatta kötü amaçlarla zarar veren yalanlar söylenmesi veya çıkar karşılığı ihanet etmekte namussuzluk örnekleridir.

Yaşanılan gönül ilişkilerinde kızlık zarı bozulduğu zaman eğer ilişki evlilikle sonuçlanmazsa kızlarımız yeni bir beraberliklerinde evlilik için bekaret engeliyle karşı karşıya kalmaktadırlar.Bu noktada kızlık zarı dikimi ihtiyacı doğmaktadır. Kızlık zarının yeniden onarılması gerekli ve zaruri bir hale gelmektedir.Burada kızlık zarı dikimi yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Kaç Çeşit Kızlık Zarı Dikimi Var?

  1. Kalıcı kızlık zarı dikimi
  2. Geçici kızlık zarı dikimi

olmak üzere iki çeşit kızlık zarı dikimi tekniği vardır.

Lazerle Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Lazerle kalıcı kızlık zarı dikimi Adana da kliniğimizde %100 başarı oranıyla uygulanmaktadır. Lazerle kalıcı kızlık zarı dikim de bir yanlış anlamayı burada açığa kavuşturmak istiyorum.

Lazer cerrahi müdahalelerde yardımcı alet olarak kullanılır yakma ve kesme işlemlerine yarar. Bir çok İnsanın düşündüğü gibi dikim yapmaz, yani dikiş atamaz. Sadece flep kaldırılırken veya labioplastilerde kullanılabilir.

Lazeri kalıcı kızlık zarı dikiminde zaten kullanmaktayız. Ancak lazer kızlık zarı dikiminde olmazsa olmaz şart değildir. Flep sadece lazerle kaldırılmaz bir çok alet ve yöntemle flep kaldırılabilir ve aralarında hiçbir fark yoktur.

Kalıcı kızlık zarında aramanız gereken en önemli şey tecrübedir. Doktorunuz yeterince tecrübeliyse size en iyi kızlık zarını oluşturacak deneyim ve cerrahi alete zaten sahiptir.

Lazerle kalıcı kızlık zarı dikimi yaklaşık 20-25 dakika sürer. Ağrısız bir işlemdir. Genellikle lokal anestezi ile yapılır. İşlemden sonra evinize dönebilirsiniz.

Çalışıyorsanız işinize gidebilirsiniz. İyileşme süresi ortalama 21 gündür. Ömür boyu kalıcılığı vardır ve ilk cinsel ilişkinize kadar kalıcılığını korur. İlk cinsel ilişkinizde %100 sonuç alırsınız ve kanamanız olur.

Lazerle Geçici Kızlık Zarı Dikimi

Lazerle geçici kızlık zarı dikimi Adana da ve hiçbir yerde yapılmaz çünkü geçici kızlık zarı dikiminde lazer kullanılmaz. Daha öncede bahsettiğimiz gibi lazer kesme ve yakma işlemidir. Geçici kızlık zarı dikiminde flep kullanılmayacağı için lazere ihtiyaç olmaz sadece dikiş atılır.

Yaklaşık 10 dakika süren ağrısız bir işlemdir. İşlem sonrası evinize dönebilirsiniz. Geçici bir süreliğine yapıldığı için adı geçici kızlık zarı dikimidir. Yaklaşık 7-10 gün kalıcılığı vardır.Kalıcı kızlık zarı dikiminde olduğu gibi bunda da kesin sonuç alırsınız ve %100 kanamanız olur.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234