Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Nerede Dikilir?

Kızlık Zarı Nerede Dikilir?

Kızlık zarı nerede dikilir? Kızlık zarı konusunda kimlere güvenmeliyiz? Gerçekten kanama olur mu? Ya kanama olmaz ise? Adana’da kızlık zarı nerede diktirilebilir? gibi birçok soru merak edilmektedir. Bu konuda her kadın çok hassas olmak ile birlikte haklı olarak kesin çözüm aramaktadırlar. Kızlık zarı bozulduğunda derin psikolojik sorunlarda oluşmaktadır. Kızlık zarı dikimi yaptıracağınız zaman en doğru ve güvenilir yeri bulmak için mutlaka bu konuda çok tecrübeli bir doktoru bulmalısınız.

Bu konuda yaklaşık 16 yıldır hizmet vermekteyim.Şimdiye kadar kızlık zarları bozulmuş olan binlerce kızımız bize güvenerek kızlık zarı dikimlerini yaptırdılar ve ilk gecede kanamaları oldu. Herhangi bir sorun yaşamadan ilk gecelerini sorunsuz geçirdiler. Kızlık zarı dikimi, onarımı veya tamiri en fazla istenmeyen cinsel ilişkilerden sonra veya genital alana yapılan darbeler sonucunda kızlığın bozulması sonucunda gerekli olmaktadır. İstenmedik veya arzu dışı cinsel ilişkilerden sonra ya da ilişkinin evlilik ile neticelenmediği zamanlarda oluşan pişmanlıklardan ötürü kadınlar doktorlara başvurmaktadırlar. Hatta bu nedenle yaşadığı depresyondan ötürü terapi alan birçok hasta bana başvurmaktadır. Sizinde kızlık zarınızla ilgili sorunlarınız var ise 0(552)390 90 80 iletişim numarasından bana ulaşabilirsiniz ya da kliniğimize gelerek ücretsiz görüşme sağlayarak sorununuzu çözüme ulaştırabiliriz.

Adana' da Kızlık Zarı Nerede Diktirilir?

Kızlık zarı vajinanın yaklaşık 2 cm içerisinde bulunan ve mikropların içeriye girmesine engel olan bir yapıdır. Kızlık zarı bozulduğu zaman kendini onaramayan bir yapıdır. Nedeni ne olursa olsun bozulan kızlık zarını diktirmek mümkündür. Kızlık zarını diktirmek isteyen hastalar Adana’da tercihini bizden yana kullanmaktadırlar. Çünkü uzun yılların vermiş olduğu deneyim ile ayrıca her hastanın mutlak kanaması olup hastaların ilk tercih yeri kliniğimizdir.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Kızlık Zar Dikimi Kesin Sonuç Verir Mi?

Her kadının cinsel arzularını tatmin etme hakkı vardır. Kadınlar ilişkiye başladıkları zaman sonunu her zaman evlilik ile bitmesinin hayal etmektedirler. Ancak bazen hayal ettikleri gibi olmaz. Yahut istenmeyen bir cinsel temas, yaşanan talihsiz bir kaza sonucu kızlık zarı bozulabilir. Toplumumuzda kızlık zarı çok önemli olmakla birlikte birçok yörede gelinlerden ilk gecenin sabahında kanlı çarşafı görmek istenmektedir. Bu gibi durumlarda kadınlar en çok kızlık zarı dikimi kesin sonuç verir mi? diye düşünüp hekim arayışına girmektedir.

Evet kızlık zarı dikimi bu konuda tecrübe sahibi bir doktor tarafından yapılırsa kanar. Bu konuda tek yapmanız gereken bu işe yıllarını veren gerçekten bu işte başarılı bir doktor seçmektedir. Ben bu konuda yıllardır sayısız hastanın kızlık zarı dikimini yaparak ve bu tecrübelerimize güvenerek yüzde yüz garanti vermekteyim.Bize başvuran tüm hastalartımızın ilk gecede kanaması olmuştur. Sizde bu konuda bana güvenebilirsiniz. Aklınıza takılan soruları yanıtlamaktan size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Kızlık Zar Dikimi Ne Demektir?

İlişkide kanamanın olması için vajina girişinde yapılan cerrahi müdahaleye kızlık zarı dikimi denir. Kızlık zar dikimi 2 şekilde yapılmaktadır.

• Kalıcı zar dikimi; eğer şu an için evlilik düşünceniz yok ise veya evlilik sürenize 1 aydan daha uzun bir süre var ise kalıcı zar dikimini düşünebilirsiniz.Bu yöntemde vajinanın alt duvarlarından alınan parça ile vajina yan duvarlarına dikilerek kızlık zarı tamir edilmekte ve eski şekline gelmektedir. Kalıcı dikim sırasında hastalarıma gerekli durumlarda vajina duvarlarını da daraltarak vajinanın ilişkiden önceki ilk şeklini almasını sağlamaktayım.

• Geçici zar dikimi; bu dikim şekli genellikle evlilik tarihi çok yakın olan ve kısa bir zaman diliminde evlenecek olan bayanlar için uygundur.Kısa süreli dikimler evlenmeden (veya cinsel ilişkiden) önceki bir hafta içerisinde yapılabilmektedir. Geçici zar dikiminde vajina içine atılan dikişler ile vajina ağzı daraltılmakta ve bu şekilde ilişki ile birlikte kanamanın gelmesi sağlanmaktadır.

Unutmayın ki her işin bir uzmanı vardır. Ve ben bu konuda yaklaşık çeyrek asırdır kadınlara yardımcı olmaktayım. Konuyla ilgili kliniğime gelerek yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

Kızlık Zar Dikimi Anlaşılır mı?

Kızlık zarı dikimi anlaşılır mı? sorusu,dikim yaptırmış veya yaptırmak isteyen kadınların en çok endişelendikleri konulardan biridir. Kızlık zar dikimi anlaşılır mı? İlk ilişkide partnerim anlar mı? Bu sorulara şu ana kadar yaptığım sayısız zar dikimi tecrübeme göre cevap verirsek; hayır zar dikimi anlaşılmaz. Önemli olan kızlık zar dikimini tecrübeli bir doktorun yapmasıdır. O yüzden bu hassas konuda doktor seçimine dikkat etmelisiniz.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234