Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Şanlıurfa

Kızlık Zarı Dikimi Şanlıurfa

Şanlıurfa Kızlık Zarı Dikimi

Şanlıurfa kızlık zarı dikimi genç kesim tarafından oldukça araştırılan bir konudur. Bakirelik ülkemizde çoğu bölgede evlilik çağındaki kızlarımızdan erkekler ve aileleri tarafından beklenmektedir. Fakat bazen evlilik niyetiyle başlayan gönül ilişkileri mutlu sonla bitmemektedir. Bu gönül ilişkilerinde bakirelik kayıpları yaşanabilmektedir. Yada yaşanan kazalar sonucunda kızlık zarı yırtılıp bozulabilmektedir.

Kızlık zarı bozulduktan sonra tekrar kendiliğinden iyileşemez. Çok ince bir yapısı olduğundan kızlık zarı denilmiştir. Kızlık zarının tekrar eski haline gelebilmesi için onarılması gerekmektedir. Bu onarım kızlık zarının kalıcı olarak yada geçici olarak dikilmesiyle mümkün olur.

Şanlıurfa Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Kalıcı kızlık zarı dikimi adından da belli olduğu üzere kalıcı olarak kızlık zarının dikilmesidir. Yani ilk cinsel ilişkiniz yıllar sonra bile olsa kalıcılığını korur. Flep yöntemi denilen özel bir yöntemle yapılır. İşlem yaklaşık 20 ila 25 dakikada biter. İşlem yapılacak kızlık zarı bölgesine anestezi verilerek yapılır. Dikim yapılırken ağrı, sızı hissetmezsiniz. Son derece konforlu ve risksiz bir işlemdir. Ortalama 3 hafta da iyileşir. Eğer çalışıyorsanız işinize devam edebilirsiniz. Sizi işinizden alıkoymaz. Dikim yapıldığını doğumda yada muayenelerde kimse anlamaz. İşlem sonrası evinize dönebilirsiniz. Kayıt alınmaz son derece gizlilik içinde gerçekleşir. Kalıcı kızlık zarı dikimi sonrası dikkat etmeniz gerekenler şunlardır;

  1. İşlem bölgesini kuru ve temiz tutun,
  2. Deniz, havuz veya saunaya bir ay boyunca gitmeyin,
  3. Bir ay boyunca dar ve sert pantolonları sık giymeyin,
  4. Bir ay boyunca spor faaliyetlerinde bulunmayın,
  5. Doktorunuzun yazdığı ilaçları düzenli kullanın.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Şanlıurfa Geçici Kızlık Zarı Dikimi

Geçici kızlık zarı dikimi daha çok planlı cinsel ilişkiler için yapılır.Genelde bir hafta içindeki cinsel ilişkiler için yapılır. Geçici denmesinin sebebi belli bir gün aralığında cinsel ilişki yaşandığında sonuç verdiğindendir, bu süre bitince kızlık zarı kanama özelliğini kaybeder. Yani geçici olarak yapılan dikimdir. Aslında büyük çoğunluk kalıcı dikimi tercih etmektedir. Bunun sebebi düğüne yakın dikim için yeterli zamanları olmaması ve şüphe çekmek istenmemesi yada düğün gününe kadar stres yaşamak istememeleridir.

Geçici kızlık zarı dikimi yaklaşık 10 dakika sürer. Anestezi uygulandığı için ağrı hissetmezsiniz. İşlem bitince evinize dönebilirsiniz. Dikim yapıldığını kimse anlamaz. Kayıt alınmaz son derece gizlilik altında gerçekleşir.

Şanlıurfa Kızlık Zarı Dikimi fiyatları

Urfa kızlık zarı dikimi fiyatları gerek kalıcı gerekse geçici dikim yaptırmak isteyenler tarafından sıkça araştırılmaktadır.Araştırmalar sırasında ücret konusu kadar hatta daha önemlisi dikim yaptıracağınız doktorun tecrübesidir. Kızlık zarı dikimi ciddi bir iştir ve eğer kanama olmazsa kızlarımız çok negatif durumlarla karşılaşabilmektedirler. Hastalarımdan duyduğum, bazı kızlık zarı dikiminde tecrübesiz doktorların yaptıkları kalıcı dikimlerinin tutmadığını ve düğüne yakın hastayı tekrar kontrole çağırıp geçici dikim yaptıklarını söylemekteler.

Dediğimiz gibi bu iş çok ciddi bir konudur şakaya gelmez, her kızımız düğün telaşındayken kontrole gidemeyebilir. İşte bu yüzden doktor araştırmalarınızda dikkatli olmanız gerekir. Özellikle kalıcı kızlık zarı dikimi deneyim ve tecrübe gerektirir. İnternet ortamında fiyat vermek etik olarak uygun olmadığından burada verilememiştir,fakat bize çekinmeden iletişim numaralarımızdan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234