Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Gaziantep

Kızlık Zarı Dikimi Gaziantep

Kızlık Zarı Dikimi Gaziantep

Gaziantep kızlık zarı dikimi önemli bir konudur, özellikle genç nüfus bu konu hakkında detaylı bilgi almak için araştırmalar yapmaktadırlar.

Evliliklerde kızlık zarı kanaması ilk gece aileler ve erkek tarafından beklenmektedir. Fakat bazen ciddi başlayan ve evlilik hayalleriyle devam eden ilişkiler çeşitli nedenlerden aniden bitebilmekte ve bu yaşanmış gönül ilişkilerinde kızlık zarı bozulması olabilmektedir. Yada çeşitli kazalar buna sebebiyet verebilmektedir. Kızlık zarı bozulduğunda bu dünyanın sonu değildir. Kızlık zarı kendiliğinden iyileşip eski halini alamaz fakat onarım yapılırsa yeniden eski haline gelir. Bu onarım kızlık zarı dikimi ile gerçekleşir.

Kızlık zarı dikimi kalıcı dikim ve geçici dikim olmak üzere iki şekilde dikilebilir.

Gaziantep Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi 

Kalıcı kızlık zarı dikimi kızlık zarının ilk cinsel münasebete kadar kalıcı olarak dikilmesi işlemidir. Yani gerdek gecenize kadar kalıcılığını korur. Gerdek geceniz 20 yıl sonra bile olsa kalıcılığını ve sağlamlığını yitirmez. Kalıcı dikim flep yöntemi denilen tecrübe gerektiren bir teknikle yapılır. İşlem zar bölgesine anestezi verilerek ağrısız bir şekilde yapılır. Yani işlem sırasında ağrı,acı hissetmezsiniz. Ortalama 20-25 dakika sürer. Riski olmayan bir işlemdir.

İşlemden sonra evinize dönebilirsiniz. Ortalama 20 günde iyileşir. Çalışıyorsanız çalışma hayatınızı etkilemez, işinize devam edebilirsiniz. İleriki hayatınızda olacağınız muayeneler ve doğumlarda kimse tarafından anlaşılmaz. Kayıt alınmaz ve gizlilik içinde yapılır. %100 kanamanız olur.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Kalıcı kızlık zarı dikimi sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Aşağıda belirtilen noktalar sadece bir ay için dikkat etmeniz gereken hususlardır. Öncelikle bilmeniz gerekir ki dikişleriniz özel ve sağlamdır bu yüzden açılma olasılığı son derece düşüktür.

  • İşlem gördüğünüz bölgeyi temiz ve kuru tutmalısınız.
  • Sentetik iç çamaşırlar yerine pamuklu iç çamaşırlar tercih edilmelidir.
  • Lavabo ve banyolardan sonra bölgeyi kurulamalısınız.
  • Bir ay boyunca koşma, spor gibi ağır fiziksel aktivitelerden kaçınınız.
  • Bir ay boyunca denize ve havuza girmeyiniz.
  • Doktorunuzun önerdiği ilaçları düzenli kullanınız.

Gaziantep Geçici Kızlık Zarı Dikimi 

Geçici kızlık zarı dikimi cinsel ilişki yaşanacak günün çok yakın olması durumunda yapılır. Eğer cinsel ilişki bir hafta içinde herhangi bir günde yaşanacaksa geçici kızlık zarı dikimi yapılarak kanamanız olur. Geçici kızlık zarı dikimi denmesinin sebebi dikimin en fazla bir hafta dayanabildiğindendir. Yani belli bir süre içindeki yaşanan cinsel ilişkide kanama olur. Geçici kızlık zarı dikimi yapıldığı günden itibaren bir hafta içinde herhangi bir gün cinsel ilişkiye girebilirsiniz.

Genellikle çoğu kişi kalıcı kızlık zarı dikimini tercih etmektedir. Bunun birinci sebebi psikolojik stresten bir an önce kurtulmak diğer önemli sebebi ise düğün gününe yakın kızlık zarı dikimi yapacak vakitlerinin olmaması ve dikkat çekmekten korkmalarıdır. Geçici kızlık zarı dikimi lokal anestezi ile yapıldığından ağrısız, acısız bir işlemdir. Yaklaşık 10 dakika sürer. İşlem sonrası hemen evinize dönebilirsiniz. İleriki muayene ve doğumlarınızda anlaşılmaz. Çalışmanıza engel değildir.%100 kanamanız olur.

Gaziantep Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Gaziantep kızlık zarı dikimi fiyatı gerek kalıcı gerekse geçici dikim yaptırmak isteyenler tarafından sık bir şekilde araştırılmaktadır.Kızlık zarı dikimi ücreti kadar, hatta daha önemli bir konu ise doktor araştırması ve seçimidir. Çünkü doktorun bu konudaki deneyim ve tecrübesi sizin bu işlemden sonuç almanızda en önemli faktördür.

Hastalarımdan duyduğum, bazı kızlık zarı dikiminde tecrübesiz doktorların yaptıkları kalıcı dikimlerinin tutmadığını ve düğüne yakın hastayı tekrar kontrole çağırıp geçici dikim yaptıklarını söylemekteler. Tecrübeli bir doktor sizi düğün gününüze yakın kontrole çağırmaz. Çünkü işlemine güvenir. Gerçek kalıcı dikim bunu gerektirir zaten.

İnternet ortamında fiyat vermek etik olarak uygun olmadığından burada verilememiştir, fakat bize çekinmeden iletişim numaralarımızdan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234