Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi İskenderun

Kızlık Zarı Dikimi İskenderun

İskenderun Kızlık Zarı Dikimi

İskenderun körfezi ve yarık kayasıyla ünlü güzel ilçemiz. İskenderun da oturan kızlarımız da bekaret ile ilgili bazı sosyal problemler yaşayabilmektedir. İskenderun da kızlık zarı dikimi konusunu araştırmaktadırlar. Burda bu konuda biraz bilgi verelim. Kızlık zarının yapısı genellikle halka şeklindedir. Latincede annüler diye geçer. Simit gibide düşünebilirsiniz. Simit koparırken halkanın bütünlüğünü bozarsınız.

Kızlık Zarı Nasıl Bozulur?

Kızlık zarı da ilişkiye girildiğinde halkanın bir yada birkaç yeri yırtılır ve hasar görür bunu takibende bu bölgelerden kan sızar. Buna kızlık zarının bozulması diyoruz. Evlenmeden önce olan yırtılmalar kızlarımızı zor durumda bırakmakta ve geleceğini riske atmaktadır. Kızlık zarı bozulduğunda ben şimdi ne yapacağım soruları başlıyor. Korkmayın her zaman yanınızdayız güzel günler sizi bekliyor beyaz gelinlik giymek her kızımızın hakkıdır. Bozulmuş zarınızı özel tekniklerle yeniden dikiyoruz ve eski bakire günlerinize dönüyorsunuz.

Kızlık Zarı Dikimi İskenderun

Araştırılan bir diğer konu İskenderun kızlık zarı dikimi operasyonunu yapan en iyi doktor konusudur. Kızlık zarı dikimi yaptırmak istediğinizde; kalıcı dikim konusunda çok tecrübeli bir kadın doğum uzmanı bulmalısınız. Bu araştırmayı yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktaların birincisi doktorun sizi düğünden önce kontrole çağırıp çağırmadığıdır. Çünkü kalıcı dikimi iyi bilen bir doktor sizi düğünden önce çağırmaz çünkü ömürlüktür. Ama tecrübesiz bir doktor sizi çağırabilir çünkü işlemine güvenmediğinden yeniden görmek isteyebilir. İkincisi zar dikimi konusunda tanınmış tecrübeli bir doktor mu. Bunları bilmek doktor seçiminde önemlidir.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234