Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Hatay

Kızlık Zarı Dikimi Hatay

Hatay Kızlık Zarı Dikimi

Hatay da kızlık zarı dikimi yaptırmak isteyen kızlarımız için öncelikle şunu belirtmek isterim.Son zamanlarda Hatay'dan gelen hastalarımdan duyduğum önemli bir konu var,kızlık zarı dikimi araştırması yaparken istanbul gibi çok uzak şehirlerdeki bazı hekimler internet sitesininde Hataydaymış gibi yazıp siz arayınca kendisi yapmayıp Hatay da anlaştığı bir hekime yönlendirme yapabilmekteymiş. Bu etik bir durum değildir.

Siz sadece güvendiğiniz doktora gidiniz yönlendirmelere kulak asmayınız ve maruz kalmayınız. Çünkü yönlendirdiği doktor yeterince tecrübeli olmayabilir. Yönlendirme yapan doktor sorumluluk almaz, herhangi bir sorun çıktığında dikiminizi ben yapmadım ki deme ihtimali çok yüksektir.Ayrıca yüzünü bile görmediğiniz bir hekime böyle önemli bir konuda güvenemezsiniz. Dikim yaptıracağınız doktorun tecrübeli olup olmadığını iyi araştırın ve araştırdığınız doktora gidin yönlendirmelere kanmayın.

Kızlık zarı çoğu kızımızın korkulu rüyasıdır. Aslında bu korkulara gerek yok çünkü tecrübeli ellerde kızlık zarı dikimi aslında çok güvenli ve yüzde yüz sonuç alabileceğiniz bir operasyondur.

Kızlık zarının normal yapısı simite benzer yani halka şeklindedir;ilişki sırasında penisin girimiyle kızlık zarı yırtılır ve kan gelmeye başlar. Kızlık zarı kanaması normal kan rengi veya daha açığıdır yani pembe kırmızıdır. Kızlık zarı bazı fiziksel nedenlerden dolayı da bozulabilir. Örneğin sivri bir şeyin üzerine düşme vs...

Kızlık Zarı Dikimi Nedir?

Kızlık zarını diktirmek istediğinizde ilk yapmanız gereken; bu konuda yani dikim işinde işinde iyi ve çok tecrübeli bir hekim seçmenizdir. Bunun için yeterince araştırmalı özellikle bu konuda ünlü olan hekimlerle görüşmeniz gerekli. Kızlık zarı dikimi hatay alanında çok tecrübeli bir hekim sizi düğüne yakın kontrole çağırmaz çünkü iyi yapılmış bir kalıcı dikim ömür boyu kalıcıdır ve düğüne yakın kontrole gerek yoktur. Kızlık zarı dikimi kalıcı ve geçici yapılabilir. Hastalar genellikle kalıcıyı tercih etmektedir; bunun nedeni düğüne kadar ki sürede stres yaşamamak ve düğüne yakın dikim için vakit bulamadıkları içindir.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Kızlık zarı nedir?

Kızlık zarı vajinanın yaklaşık 2 cm kadar içerisinde olan bir yapıdır. Her kadında kızlık zarı yapısal olarak farklı olabilir. Kızlık zarı hala ülkemizde önemini koruyan bir konudur. Her aile oğullarına kız ararken kız olmasına yani bakire olmasını istemekte her erkek ilişkiye girdiği kadının daha önce girmemiş olmasını ilk kendisi ile bu deneyimi yaşamasını istemektedir.Bu durum kızlarımızın ömuzlarına büyük yük olmaktadır.Başından istemediği durumlar geçen kızlarımızın bu ciddi probleminin çözümü kızlık zarı dikimi ile mümkündür.

Kızlık zarı dikimi Hatay fiyat 2024 konusunda birçok araştırma yapılmaktadır. Ama şunu belirtmeliyim ki bu konuda fiyattan çok tecrübe araştırılması yapılmalıdır. Evet her kadın bütçelerini düşünmek zorundadır. Ancak unutulmamalıdır ki kızlık zarı hala ülkemizde en önemli tabudur ve bu konuda doğru doktor seçimi ile %100 kanama başarısı mümkündür.

Kızlık Zarı Dikimi Ne Zaman Yapılmalıdır?

Kızlık zarı dikimi ne zaman yapılmalıdır? gibi birçok soru almaktayım. Kızlık zarı dikimi evliliğinizin süresine bağlı olmakla birlikte kızlık zarı dikimi yöntemine göre değişmektedir. Kızlık zar dikimi iki çeşittir. Ve sizin evliliğinize 1 aydan daha uzun süre var ise ya da evlilik şu an için planlarınız arasında yok ise kalıcı kızlık zarı dikimi yöntemini seçmelisiniz.Eğer evliliğinize ve ya ilişkinize1 hafta veya daha kısa bir süre var ise geçici yöntem ile kızlık zarı dikimini yaptırmanız uygun olur.

Hatay kalıcı kızlık zarı dikimi

Kalıcı kızlık zarı dikimi adındanda anlaşılacağı üzere ilk cinsel ilişkiye kadar kalıcığını koruyan kızlık zarı dikimi işlemidir.Yani ilk cinsel ilişki bir ay sonrada olsa 10 yıl sonrada olsa kanama gelir.Flap yönetmiyle vajinan özel bölgelerinden alınan flaepler kızlık zarınızın tamirinde kullanılır.Kalıcı kızlık zarı dikiminde yeterli deneyim ve tecrübeye sahip ellerde %100 sonuç verir ve ilk ilişkinizde kanamanız olur.İşlem yaklaşık 20-25 dakika sürer.Lokal anesteziyle yapıldığından ağrısız bir işlemdir.İyileşme süresi 3 haftadır.Kızlık zarı dikimi yaptırdığınızı kimse anlamaz.İşlem sonrası günlük hayatınıza hemen dönebilirsiniz.Çalışıyorsanız işinize gidebilirsiniz.Yani çalışmanıza engel değildir.

Hatay geçici kızlık zarı dikimi

Geçici kızlık zarı dikimi adından da anlaşılacağı üzere geçici olarak kalıcığını koruyan kızlık zarı dikim işlemidir.Yakın zamanda cinsel ilişkiye girecek kızlar için uygundur.Geçici kızlık zarı dikimi cinsel ilişkiden bir hafta öncesinden itibaren yapılabilir.Loakal anestezi ile yapılır.İşlem sırasında ağrı,acı hissetmezsiniz.İşlem süresi 10 dakikadır.İşlem sonrası hemen günlük hayatınıza dönebilirsiniz.Geçici kızlık zarı dikimi yapıldığı gün ilişkiye girildiğinde bile kanama gelir.Geçici kızlık zarı dikimde de tecrübe önemlidir.Özellikle dikim yapılırken kullanılan özel dikiş ipi karşı tarafın anlamayacağı ve göremeyeceği şekilde ayarlanmalıdır.

Kızlık Zarı Dikimi Ne Kadar Sürer?

Kalıcı kızlık zarı dikimi ortalama 20-25 dakika arasında süren ve lokal anestezi işlemi uygulanarak yapılan bir işlemdir. İşlem sonrasında hasta herhangi bir ağrı duymadan önerilen hususlara dikkat edilerek günlük hayatına devam edebilmektedir.Geçici kızlık zarı dikimi 10 dakika süre ve lokal anesteziyle ağrısız bir işlemdir.Her iki yöntemde de işlem sonrası hemen günlük hayatınıza dönebilirsiniz.

Kızlık Zar dikiminden Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kızlık zarı dikimi ile artık kadınların en büyük korkulu rüyası olan ilk gece kanama olmazsa kaygısı son bulmaktadır. Kızlık zarının dikimi ile özgüvenlerini yeniden kazanan kadınlar artık geleceğe daha umutlu bakabilmektedirler. Kendilerini anlatmaktan ve karşısındakinin inanmasını beklemekten artık vazgeçebilirler. Çünkü kızlık zarı dikimi ile mutlaka kanama sağlanmaktadır. Kızlık zarı dikiminden sonra bazı dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmaktadır. Bunlar;

  • Kızlık zarı dikildikten sonra özellikle ilk gün duş alınmaması önerilir.
  • Özellikle dikimden sonraki ilk bir ay boyunca ayakta duş alınmalıdır.
  • Kızlık zarı dikimi yapıldıktan sonra özellikle vajina temizliği ve kuruluğuna dikkat edilmelidir.
  • Kızlık zarı dikiminden sonra ortak kullanılan tuvaletlere girerken özen gösterilmelidir.
  • Özellikle birkaç hafta havuz ,denize,saunaya girilmesinden kaçınılmalıdır.
  • Ve tabi ki doktorun verdiği reçeteye uyulmalıdır.

Bu gibi tedbirler alınarak olası bir enfeksiyon riskinden korunmuş olursunuz.

Kızlık Zarı Dikiminde Girilen İlişki Sayısının Önemi Var Mıdır?

Kızlık zarı dikiminde girilen ilişki sıklığının önemi yoktur. Doğum yapmış bir kadının bile kızlık zarı dikilebilir.

Kızlık Zarı Dikiminde Doktor Seçimi

Kızlık zarı dikiminde doktor seçimi nasıl olmalıdır? Aslında en çok buna dikkat etmeliyiz. Çünkü kızlık zarı dikiminde başarıyı etkileyen en büyük etken doktor seçimidir. Doktorunuzun bu konuda ne kadar başarısı ve deneyimi fazla ise sizin de bu konuda sorunsuz ilk gece kanaması yaşamanız mümkündür. Ben bu konuda kızlık zarı diktiğim hiçbir hastamdan olumsuz yönde bir mesaj almadım. Sizlerde bu konuda kliniğimize gelerek ücretsiz ön görüşme sağlayabilirsiniz Yada aklınıza takılan sorulan için iletişim numaralarımızdan gönül rahatlığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizler yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

UNUTMAYIN Kİ KIZLIK ZARI ÇOK CİDDİ BİR KONUDUR. TECRÜBESİZ ELLERE KENDİNİZİ EMANET TEMEYİN!!

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234