Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Kahramanmaraş

Kızlık Zarı Dikimi Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Kızlık Zarı Dikimi

Kahramanmaraş kızlık zarı dikimi Maraş ve çevre illerde sık araştırma yapılan bir işlemdir. Tarih öncesi zamanlardan beri bekaret önemini korumuştur. Özellikle ülkemizde evlenince ilk gecede bekaret kanaması beklenmektedir. Ancak bazen ciddi başlayan ilişkiler evlilikle sonuçlanamamaktadır. Yaşanmış bitmiş olan bu gönül ilişkilerinde bakirelik kayıpları olabilmektedir. Böyle bir durumda kızlar bekaret kaybı sorunuyla yüz yüze gelmektedir ve psikolojik travma yaşamaktadırlar.

Kızlık zarı bozulduktan sonra tekrar kendiliğinden iyileşemez. Fakat tecrübeli ellerde yapılan kızlık zarı dikimi ile onarılıp eski haline getirilebilir. Kızlık zarı dikimi kalıcı ve geçici dikim olmak üzere iki şekilde yapılabilmektedir.

Kahramanmaraş Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Kalıcı kızlık zarı dikimi ile geçici dikim arasındaki en büyük fark kalıcının süresinin sınırsız kalıcı olmasıdır. Geçici dikim ise belli bir süreliğine kalır ve zar tekrar eski haline gelir. Zaten adından da anlaşılacağı üzere kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra kızlık zarının ilk cinsel ilişkiye kadar kalıcılığını koruduğunu anlayabiliriz. Kalıcı kızlık zarı dikimi işlemi işlem yapılacak bölgenin uyşturulmasıyla yani anestzisiyle yapılır bu yüzden işlem sırasında ağrı,acı hissedilmez.

Yaklaşık 20-25 dakika sürer. İşlemden sonra evinize dönebilirsiniz.Çalışıyorsanız çalışmanıza engel değildir.İşinize devam edebilirsiniz.İyileşme süresi ortalama 20 gündür. İlk cinsel ilşkinizde %100 kanamanız olur. İlerde olacağınız muayenelerde veya doğumlarda anlaşılmaz. Kalıcı dikim yaptırdıktan sonra ister 1 ay, ister 10 yıl sonrada cinsel ilişkiye girseniz kanamanız gelir.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Kalıcı kızlık zarı dikimi sonrası dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Aşağıda belirtilen maddeler sadece bir ay için dikkat etmeniz gereken hususlardır.

  1. İşlem bölgesini kuru ve hijyenik tutunuz.
  2. Bir ay boyunca duşlarınızı ayakta alınız.
  3. Bir ay boyunca denize veya havuza girmeyiniz.
  4. Özellikle ilk 10 gün günlük 3-4 defa ped değiştirin.
  5. Pamuklu iç çamaşırlar giyiniz.
  6. Sert ve sıkı pantolonları daha az giyin.
  7. Doktorunuzun verdiği reçeteyi düzenli kullanın.

Maraş Geçici Kızlık Zarı Dikimi

Geçici kızlık zarı dikimi özellikle cinsel ilişki yaşanacak günün yakın olması durumunda tercih edilir.İşlem yaklaşık 10 dakika sürer. İşleme başlamadan önce kızlık zarı bölgesi uyuşturulur,bu nedenle ağrı,acı hissedilmez. Geçici kızlık zarı dikimi yapıldıktan sonra cinsel ilişkiye aynı gün girilebilir yada bir hafta içinde istenilen bir gün girilebilir. Cinsel ilişkide %100 kanama gelir. İlerde olacağınız muayenelerde ve yapacağınız doğumlarda anlaşılmaz.

Genellikle kızlar tarafından Kalıcı kızlık zarı dikimi daha çok tercih edilmektedir. Bunun en önemli sebeplerinden birincisi düğün gününe kadar psikolojik stres yaşamak istememeleri ikincisi ise düğün gününe yakın geçici kızlık zarı dikimi için vakit bulamama kaygısıdır.

Kahramanmaraş Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Maraş kızlık zarı dikimi fiyatları dikim yaptırma ihtiyacı olan kızlarımız tarafından araştırma konusudur.Ücret konusu kadar önemli hatta belki de daha önemli olan diğer bir konu ise doktor seçimidir. Kızlık zarı kanaması ciddi bir konudur ve kesin sonuç almak gerekir. Hastalarımdan duyduğum, bazı kızlık zarı dikiminde tecrübesiz doktorların yaptıkları kalıcı dikimlerinin tutmadığını ve düğüne yakın hastayı tekrar kontrole çağırıp geçici dikim yaptıklarını söylemekteler.

Tecrübeli bir doktor sizi düğün gününüze yakın kontrole çağırmaz. Çünkü işlemine güvenir. Özellikle kalıcı kızlık zarı dikimi deneyim ve tecrübe gerektirir. Sizde araştırmalarınızı ve seçiminizi yaparken sadece fiyata göre değil tecrübesine göre de değerlendirin. Unutmayın ki bu iş çok ciddi bir konudur ve şakaya gelmez. İnternet ortamında fiyat vermek etik olarak uygun olmadığından burada verilememiştir, fakat bize çekinmeden iletişim numaralarımızdan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234