Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Mersin

Kızlık Zarı Dikimi Mersin

Mersin Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı halka şeklinde bir zardır. Kızlık Zarı cinsel ilişki ve çeşitli fiziksel kazalardan dolayı yırtılarak bozulur. Bozulan zar kendiliğinden iyileşemediği için kızlık zarının tamiri için özel bir operasyon yapılmalıdır. Bu operasyon ancak kızlık zarı dikiminde çok tecrübeli bir hekim tarafından yapılmalıdır aksi takdirde dikiş tutmaz ve operasyon ve paranız boşa gidebilir.

Kızlık Zarı Dikimi Mersin

Mersin kızlık zarı dikimi için bütün şehirlerde olduğu gibi başvurular olan iller arasındadır. Özellikle bu konu ülkemizde namusla eşdeğer olarak görülmekte olduğundan bakirelik çok daha önemli hale gelmektedir.

Kızlık zarı dikimi kalıcı ve geçici olarak olmakta kalıcı dikim bir ömür boyu size bakireliğinizi yeniden kazandırmaktadır. Kalıcı dikim yaptırmak istediğinizde doktor seçimi yaparken çok dikkatli olmalısınız. Kalıcı kızlık dikimi yaptırdığını ama tutmadığını söyleyen çok kız duyuyorum. Bize gelip tekrar dikim yaptırıyorlar. Doktor seçimi yaparken şuna dikkat edin işlemi yapacak doktor sizi düğüne yakın kontrole çağırmaması gereklidir. Eğer çağırıyorsa yaptığı operasyona güvenemiyordur. Eğer tecrübeli bir hekim tarafından kalıcı dikim yaptırırsanız son derce güvenli ve yüzde yüz sonuç alabileceğiniz kanamanızın olacağı bir işlemdir.

Mersinde Kızlık Zarı Dikimi Yapan Hastaneler

Mersinde kızlık zarı dikimi yapan hastaneler konusu araştırılan bir konudur. Kızlık zarı dikimi özel ve gizli bir durum olduğundan bu konuda dikkatli olmalısınız. Kızlık zarı dikimi ile ilgili muayene olmaya gelen veya dikim için gelen hastalarımdan bu konuyla ilgili o kadar garip bilgiler duyuyorum ki. Bu bilgileri internetten edindiklerini söylüyorlar.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki kızlık zarınızın sağlam olup olmadığını ya da yırtıldığını hiç kimse yüzünüze bakıp anlamaz. Yanıma gelen bazı hastalarımdan endişe, korku hissettiklerini anlıyorum. Ama kızlık zarı dikimi ile bu korkularınız son bulacaktır. Sebebi ne olursa olsun bozulan kızlık zarınızın dikilerek eski haline gelmesi mümkündür. Kızlık zarı dikimi yapan hastaneler konusunu Mersin de birçok kadın araştırma yapmaktadır.

Kızlık zarı dikiminde tek önemli şey: TECRÜBE. Bunu unutmamalı ve hastane ya da doktor seçerken buna dikkat etmelisiniz. Bizler bu konuda 16 yıldır sizlere yardımcı olmak için varız. Sizde kliniğimize gelerek yada iletişim numaramızdan gönül rahatlığıyla bizimle iletişime geçerek kızlık zarı dikiminizi nerde diktirip %100 sonuç alabileceğinizi bize danışabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Kızlık Zarı Nedir? Vajinada nerede bulunur? İşlevi nedir?

Kızlık zarı vajinanın 2 cm kadar içerisinde bulunan halka şeklinde bir yapıdır. Kızlık zarı dışardan gelen mikropların vajinanın içerisine girmesine engelleyen bir yapıdır.

Kızlık Zarı Dikimi Nedir?

Kadınlar için bazen her şey istedikleri gibi olmayabilir. Bazen yaşanılmaması gereken pişmanlık dolu bir ilişki bazen yapılan bir hata, ya da geçirilen bir kaza. Tüm bunlar gibi sebepler ile kızlık zarı yırtılabilir. İşte ne sebeple olursa olsun yırtılan kızlık zarı eski haline gelmez. İşte burada kızlık zarı dikimi işlemi devreye girmektedir. Kızlık zarı yırtılan kızlık zarının dikilerek eski haline gelmesine olanak sağlamaktadır.Kızlık zarı dikimi kalıcı ve geçici dikim olmak üzere iki çeşittir.Kızlık zarı dikim çeşitleri hakkında detaylı bilgiye sitemizdeki diğer yazılarımdan ulaşabilirsiniz.

Kızlık Zarı Dikimi Ağrılı Bir İşlem midir?

Kadınların en çok korktuğu konulardan biridir bu. Kızlık zarı dikimi ağrılı bir işlem midir? Hayır kızlık zarı dikimi zaten lokal anestezi uygulanarak yapılan ağrısız bir işlemdir. Hasta ne dikim esnasında ne de dikimden sonra herhangi bir ağrı hissetmemektedir.

Kızlık Zarı Dikimi İçin Yanımda Birinin Gelmesine Gerek Var mıdır?

Kızlık zarı dikimi çok uzun sürmeyen ve çok ağrı duyulmadan yapılan,hiçbir riski olmayan bir işlemdir. Ve işlem sonrası dayanamayacağınız ağrılarınız olmaz .Bu yüzden kızlık zarı dikimine yanınızda biriyle gelmeniz şart değildir.

Kızlık Zarı Dikiminden Sonra İş Hayatında Dikkat dilmesi Gerekenler

Kızlık zarı dikimi yapıldıktan sonra özellikle çalışan kadın hastalarımız en çok iş hayatını merak etmektedirler. Şöyle ki kızlık zarı dikiminden sonra gerek iş hayatında gerekse günlük hayatınızda birkaç hususa dikkat etmenizde fayda vardır.

  • Kızlık zarı dikimi sonrasında ağrı duymazsınız. Yani zar dikimi sonrasında iş hayatınıza devam edebilirsiniz.
  • Kızlık zarı dikiminden sonra özellikle vajina temizliğine dikkat etmelisiniz.
  • Mümkün mertebe toplu girilen tuvaletleri tercih etmeyin ya da etmek zorundaysanız vajina temizlik ve kuruluğunuza dikkat ediniz.

Kızlık Zarı Dikimi Ücreti Nedir?

Kızlık zarı dikimi ücreti çok araştırılan bir konudur. Ben bu konuda internet ortamında fiyat bilgisi verilmesine sıcak bakmıyorum.Etik olarak uygun değil. Tecrübeli ellerde yapılan Kızlık zarı dikim fiyatları yaklaşık olarak her yerde benzer olmaktadır. Sizlere çok ucuz ücretler söyleyenler olabilir ve ciddi farklar olan bazı yerlerlede görüşebilirsiniz. UNUTMAYIN Kİ UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMAZ!! O yüzden ücretten ziyade tecrübesi olup olmadığına ve garanti verip vermediğine bakın. Sizler de bu konuda görüşmek isteseniz kliniğimize gelebilir ve ücretsiz şekilde görüşebiliriz. İletişim numaramızı arayarak da bilgi alabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234