Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Osmaniye

Kızlık Zarı Dikimi Osmaniye

Osmaniye Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı konusu her kızımız için çok önemli bir konudur. Muhafazakar toplumlarda namus eşdeğeri olarak biliniyor. Maalesef isteyerek yada istemeyerekte olsa kızlık zarı evlenmeden önce kaza ve cinsel ilişkiyle evlilik öncesi bozulabiliyor.

İnternette Osmaniye kızlık zarı dikimi konusu Osmaniye deki kızlarımız tarafından da aranmaktadır. Kızlık zarı halka şeklindedir ve ilişki sırasında bu zar yırtılır. Yırtılan yani bozulan zar yerinden kanama gerçekleşir.

Peki bozulan nasıl tamir edilir?

Kızlık zarı dikimi kalıcı ve geçici dikim olmak üzere iki şekilde dikim yapılma yöntemi vardır. Kalıcı dikim herhangi bir zaman yapılabilirken geçici dikim düğünden birkaç gün önce yapılır. Kalıcı dikimin avantajı ömür boyu kalıcı olması ve operasyon sırasında vajina daraltmada yapılabilmektedir.

Kızlık Zarı Dikimi Osmaniye

İnternette Osmaniyede en iyi kızlık zarı dikimi yapan doktor yada Adana'da en iyi kızlık zarı dikimi yapan doktor şeklinde de arama yapılmaktadır. Kızlık zarı dikimini yaptıracağınız doktoru seçerken zar dikimi konusunda çok tecrübeli bir doktor olup olmadığını iyi araştırmalısınız. Tecrübeli bir hekim kalıcı dikimi yaptıktan sonra sizi düğüne yakın kontrole çağırmaz çağırıyorsa operasyonuna güvenmiyordur çünkü iyi yapılmış kalıcı dikim ömür boyu kalıcıdır.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234