Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Diyarbakır

Kızlık Zarı Dikimi Diyarbakır

Diyarbakır Kızlık Zarı Dikimi

Diyarbakır kızlık zarı dikimi Diyarbakır’daki kızlık zarı dikimi ihtiyacı olan kesim tarafından sık araştırılan konulardandır.Bayanların hymenoplasti(kızlık zarı dikimi) istemelerinin birkaç nedeni vardır. Bunlar:

Kültürel nedenler: Bazı kültürlerde, evlilikte kızın bakire olması beklenmekte ve ilk gece kanaması bekaretin simgesi olarak görülmektedir.

Tecavüz, ensest, cinsel tacize bağlı olarak bozulma: Kadınlar istemedikleri kötü muameleye maruz kaldıktan sonra geçmişte yaşadıkları travmanın izlerini silmek için ve yeniden bekaretini kazanmak içi yaptırmaktalar.

Evlilik öncesi cinsel ilişki veya kazaya bağlı kızlık zarı bozulması: Tampon kullanımı, kuvvetli egzersiz veya cinsel ilişki kızlık zarının yırtılmasına neden olabilir.

İlk geceyi yeniden yaşama: Eşlerine eşsiz bir hediye vermek isteyen kadınlar ilk gecelerini tekrar yaşatmak için dikim yaptırmaktadır.

Kızlık zarınız cinsel ilişki yoluyla veya bahsettiğimiz nedenlerden dolayı yırtılmışsa ve kızlık zarı onarımı istiyorsanız,o zaman kızlık zarı dikimi ile yeniden bekaretinize kavuşabilirsiniz.

Diyarbakır Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi

Diyarbakır da kalıcı kızlık zarı dikimi yine araştırma konularındandır. Kalıcı kızlık zarı dikimi ilk cinsel ilişkinize kadar kalıcılığı olan kızlık zarı dikimi şeklidir.Dikim işlemi olduktan sonra ilk cinsel ilişkiniz ister 1 ay isterse 20 yıl sonra bile olsa yine kanamanız olur.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaklaşık 20-25 dakika sürer. Ortalama 3 haftada iyileşir.İşlem sonrası günlük hayatınıza geri dönebilirsiniz. Eğer çalışıyorsanız işinize devam edebilirsiniz, işinizden alıkoymaz.%100 sonuç alırsınız ve kanamanız kesin olur. Gizlilik içinde işlem yapılır,mahremiyet korunur. İleriki hayatınızda, olacağınız muayenelerinizde veya doğumda dikim yapıldığını kimse anlamaz.

Kalıcı kızlık zarı dikimi sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Aşağıda belirtilen noktalar sadece bir ay için dikkat etmeniz gereken hususlardır. Öncelikle bilmeniz gerekir ki dikişleriniz özel ve sağlamdır bu yüzden açılma olasılığı son derece düşüktür.

  • İşlem bölgesini kuru ve temiz tutunuz.
  • Bir ay denize veya havuza girmeyiniz.
  • Bir ay duşlarınızı ayakta alınız.
  • Verilen reçeteyi düzenli kullanınız.
  • Bir ay dar ve sıkı pantolon giymeyiniz.

Diyarbakır Geçici Kızlık Zarı Dikimi

Diyarbakır geçici kızlık zarı dikimi, özellikle yakın zamanda düğünü olan veya cinsel ilişkiye girilecek kişiler için uygundur. Adından da anlaşılacağı üzere geçici olarak yapılan dikim yöntemidir. Genellikle bir hafta ve daha yakın zamanda olacak cinsel ilişkiler için en uygundur. Geçici kızlık zarı dikimi yapıldıktan sonra aynı gün veya bir hafta içinde herhangi bir gün cinsel ilişkiye girildiğinde kanama gerçekleşir. İşlem yaklaşık 10 Dakika sürer. Dikim yapılacak bölgeye anestezi uygulandığından işlem sırasında ağrı, acı hissedilmez.%100 kanamanız olur. İşlem gizli tutulur. Çalışıyorsanız çalışmanıza engel değildir. İleri ki hayatınızda olacağınız muayenelerinizde ve doğumda dikim yapıldığını kimse anlamaz.

Diyarbakır Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları

Diyarbakır kızlık zarı dikimi fiyatı gerek kalıcı gerekse geçici dikim yaptırmak isteyenler tarafından sık bir şekilde araştırılmaktadır. Araştırmalar sadece ücret konusunda değil doktor arayışı içinde olmaktadır. Hastalarımdan duyduğum, bazı kızlık zarı dikiminde tecrübesiz doktorların yaptıkları kalıcı dikimlerinin tutmadığını ve düğüne yakın hastayı tekrar kontrole çağırıp geçici dikim yaptıklarını söylemekteler.

Tecrübeli bir doktor sizi düğün gününüze yakın kontrole çağırmaz. Çünkü işlemine güvenir. İnternet ortamında fiyat vermek etik olarak uygun olmadığından burada verilememiştir,bize çekinmeden iletişim numaralarımızdan ulaşarak fiyat ve merak ettikleriniz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234