Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık zarı dikimi için nasıl bir yol izlemeliyim?

Kızlık zarı dikimi için nasıl bir yol izlemeliyim?

Adana da kızlık zarı dikimi için nasıl bir yol izlemeliyim?

Adanada yaşıyorsunuz ve kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorsunuz ne yapmanız gerek bilmiyorsunuz ve kimseye soramıyorsunuz. Bu yazımızda en güvenilir ve kesin çözüme ulaşmanız için izlemeniz gereken yolu anlatacağız. Öncelikle kızlık zarı ve dikimi hakkında kısaca bilgi verelim, ardından da Adanada kızlık zarı dikimini nerede ve nasıl yaptırabileceğinizi detaylıca anlatalım.

Kızlık zarı nedir?

Kızlık zarı halka şeklinde ortasında adetin dışarı akması için daire şeklinde boşluk olan mukoza adı verilen zardan oluşur. Mukoza ağzınızın içini döşeyen örtüdür ve kızlık zarıyla aynı yapıdır.Mukoza vajina ve sindirim sistemimizi örter.

Kızlık zarını oluşturan bu halka şeklindeki mukozanın yani kızlık zarının ilk cinsel ilişkide veya kazalarla bazı yerlerinden yırtılmasıyla kızlık zarınız bozulmuş olur. Kızlık zarı bozulduğunda yani zarar gördüğünde içinden geçen ve tabanında bulunan ince damarlardan kanama olur ve dışarı doğru sızmaya başlar buna kızlık zarı kanaması denir. Genellikle kırmızı pembe renkte bir kanamadır.

Kızlık zarı dikimi nedir? Kesin kanama olur mu?

Kızlık zarı bozulmuş kızlık zarının onarılarak eski haline getirilmesidir. Kızlık zarı bir kez bozuldumu tekrar eski haline dönemez. O yüzden dikim şarttır.

Kızlık zarı dikimi iki şekilde yapılır;

  • Geçici kızlık zarı dikimi,
  • Kalıcı kızlık zarı dikimi.

Kızlık zarı dikimi konusunda tecrübeli olan bir doktor tarafından yapılırsa %100 kanamanız olur.Yani kızlık zarınız eski haline döner.

Kalıcı kızlık zarı dikimi

Kalıcı kızlık zarı adından da anlaşılacağı üzere kalıcı olarak yapılan kızlık zarı dikimidir. Yani bir kez dikim odlumu 20 yıl sonra bile yine kanama olur. Kalıcı kızlık zarı dikimi özel bir teknikle yapılmaktadır. Flep yöntemi denilen bu teknik sadece bu konuda tecrübeli kadın doğum uzmanlarınca yapılabilir.

Kalıcı kızlık zarı yine sizin dokunuzdan alınan fleplerle tamir edilir. Flep doku parçası kaydırma işlemidir. Yani bozuk olan zarın tamirinde yine zar ve çevre dokunuz kullanılır. Kalıcı kızlık zarı yaklaşık 20-25 dakika sürer. Ağrısız bir işlemdir. İşlemden hemen sonra evinize dönebilirsiniz.

Son derece gizlilik içinde yapılır. Sizden başka kimse dikim yaptırdığınızı bilemez.%100 sonuç alırsını. Kesin kanamanız olur. Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırırken eğer isterseniz aynı seansta vajina daraltma da yaptırabilirsiniz. Adanada kalıcı kızlık zarı dikimi yapan kliniğimiz 16 yıldır kızlık zarı dikimi yapmakta olup, kızlık zarı dikiminde en üst düzeyde teknoloji ve tecrübeye sahiptir.

Geçici kızlık zarı dikimi

Geçici kızlık zarı dikimi 10 gün içinde olacak cinsel ilişkiler için yapılır.Yani geçici bir süre için kalıcıdır. Eğer 10 gün içinde ilişkiye girilmezse zar eski haline döner. İşlem yaklaşık 10 dakika sürer ve lokal anestezi ile yapılır. Ağrısız bir işlemdir.

İşlemden sonra evinize dönebilirsiniz. %100 kanamanız olur. Kesin sonuç alırsınız. Adana da geçici kızlık zarı dikimi yapan kliniğimiz 16 yıldır kızlık zarı dikimi yapmakta olup, kızlık zarı dikiminde en üst düzeyde teknoloji ve tecrübeye sahiptir.

Kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Adana da kalcı kızlık zarı dikimi veya geçici kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyorsanız öncelikle bu konunun uzmanından randevu almalısınız. Doktorumuz bugüne kadar binlerce kızlık zarı dikimi yapmış olup bu konuda Türkiyenin en önde gelen tecrübeli isimlerindendir.

Randevu almak için telefonumuzu çekinmeden gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz. Gizliliğiniz korunacak ve hiçbir kayıt alınmayacaktır. Randevunuza gelerek öncelikle kliniği görecek gerekli hijyen var mı bakacaksınız. Daha sonra doktorunuzla görüşerek sorularınız varsa aklınızdaki sorularınızın cevaplarını alacaksınız.

Eğer tatmin olduysanız dikiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yada daha ileri bir tarihe gün alabilirsiniz. Kliniğimizde tecrübelerimiz sayesinde kendinizi rahat hissedersiniz. Gizliliğiniz mahremiyetiniz korunur ve konforlu rahat bir işlem geçirirsiniz. İletişim ve randevu için hiç çekinmeden numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234