Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Kızlık Zarı Dikimi Hatay Fiyat

Kızlık Zarı Dikimi Hatay Fiyat

Kızlık Zarı Dikimi Hatay Fiyatları

Kızlık zarı dikimi fiyatı Hatay ilinde ne kadar olduğunu birçok kişi araştırır. Kızlık zarı dikimi özel ve tecrübe gerektiren bir işlemdir. Hepimiz bir hizmet veya ürün satın aldığımızda istediğimiz sonuca ulaşmak isteriz.

Yani öncelikle o hizmetin amacımızı karşılamasını aynı zamanda da bu hizmetin bedelinin de bütçemize uygun olmasını isteriz. Ancak fiyat araştırması yaparken öncelikli olan kesin sonuç almanızdır. Hele de böyle önemli ve sonuçları ağır olabilecek bir konuda kesin sonuç almalısınız. O yüzden sırf daha ucuz ve hesaplı diye kızlık zarı dikiminde tecrübesiz bir hekime giderseniz sonuç hüsran olabilir.

Kızlık zarı konusunda tecrübeli hekimlerin dikim ücretleri belli aralıklardadır. Çok uzun yıllardır kızlık zarı dikimi ve genital estetik operasyonları yaptığımdan bu konuda çok tecrübeli bir hekimim, ayrıca kızlık zarı dikimi yaptıran kızlarımızın ücretsiz olarak vajinal daraltma operasyonlarını da yaparak bütçenizi yormayacak ücretlerle hizmet veriyoruz.

Antakya Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı

Antakya kızlık zarı dikimi fiyatı, kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı ve geçici kızlık zarı dikimi konularında aşağıda detaylı bilgi vereceğiz.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı Hatay

Kalıcı kızlık zarı dikimi Antakya fiyatı çok merak edilen konulardandır.Öncelikle kalıcı kızlık zarı dikimi hakkında bilgi verelim. Kalıcı kızlık zarı dikimi adından da anlaşıldığı üzere kalıcıdır. Ömür boyu kalıcılığını korur. Adet olmadığınız herhangi bir zamanda yapılabilir. Kesin sonuç alırsınız yani %100 kanamanız olur. Ağrısız bir işlemdir. Dikim yaptıracağınız doktoru seçerken öncelikle bu konuda çok tecrübeli olup olmadığını araştırın daha sonra fiyat konusunu araştırın. Siz de biliyorsunuz ki ucuz etin yahnisi olmaz. Çok uygun fiyat diye gidip sonuç alamayabilirsiniz, hem paranız hem zamanınız boşa gidebilir.

Kalıcı dikim ücretleri geçici dikim ücretlerinden daha fazladır. Bunun nedeni kalıcı dikim için harcanan masraf ve emek daha fazla olduğundandır. Kalıcı kızlık zarı dikimi yapan doktor kızlık zarı dikiminde uzman ve tecrübeliyse sizi düğününüz öncesi kontrole çağırmaz eğer düğününüzün hemen öncesi kontrole çağırıyorsa işlemine güvenmiyordur yani kalıcı dikiminiz yetersiz olmuştur.

Kızlık zarı dikimi ana konumuzu ziyaret edebilirsiniz. →

Kalıcı dikimin avantajları nelerdir;

  1. Ömür boyu kalıcıdır,
  2. Kalıcı dikim yapılırken vajina daraltma da yapılabilir,
  3. Düğün telaşından çok önce yapılabilir,
  4. Tecrübeli ellerde kesin sonuç alırsınız,
  5. Dikim yapıldığını kimse anlayamaz.

Geçici Kızlık Zarı Dikimi Hatay Fiyatları

Geçici kızlık zarı dikimi fiyatı Antakya yine önemli ve araştırılan konulardandır.Geçici dikim belli süre için yapılmış bir dikimdir. Yani sürelidir. Belirlenen süre dolduğunda kızlık zarı yeniden eski bozulmuş haline gelecektir. Bir nevi Külkedisi gibidir. Geçici kızlık zarı genellikle düğünden 3-4 gün önce de yapılsa da 10 gün öncesine kadar geçici dikim yapılabilmektedir. Geçici dikimi Kızlık zarı konusunda tecrübeli olan bir Kadın doğum uzmanı tarafından yapılırsa kesin sonuç alırsınız %100 kanamanız olur. Geçici kızlık zarı dikimi Kalıcı dikime nazaran daha hesaplıdır. Geçici dikim işlem süresi 10 dakikadır ve ağrısızdır. Düğün hazırlıkları sırasında açılmaz.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234