Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

İstanbul Kızlık Zarı Dikimi

İstanbul Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık Zarı Dikimi İstanbul

İstanbul kızlık zarı dikimi en iyi yapan doktor veya nerede yapılır şeklinde bir çok araştırma yapılmaktadır. Anadolu yakası kızlık zarı dikimi ya da avrupa yakası kızlık zarı dikimi yine sıkça aranmaktadır. Bu yazımda kızlık zarı dikimi hakkında detaylı bilgi vereceğim. Öncelikle kalıcı kızlık zarı dikimi nedir? Geçici kızlık zarı dikimi nedir? Farkları nelerdir? sorularını cevaplayalım.

İstanbul kalıcı kızlık zarı dikimi nedir?

Kalıcı kızlık zarı dikimi adından da anlaşılacağı üzere dikim sonrası ilk ilişkiye kadar kalıcılığını koruyan zarı oluşturma işlemidir. Yani uzun yıllar geçse bile sağlam kalır. İlk ilişkiye ne zaman girerseniz o zaman bozulur ve kanama gerçekleşir.

Kalıcı kızlık zarı dikimi nasıl yapılır?

Hastadan hastaya değişmekle birlikte ortalama olarak 20 dakika süren bir işlemdir. Estetik dikişler ve yöntemler kullanılır. Flap yöntemi en sık kullanılan yöntemdir. Flap yöntemi ile dikim tecrübe isteyen bir tekniktir. Lokal(bölgesel) veya sedasyon(uyuma) anestezi uygulanır. Tecrübeli ellerde güvenli bir operasyondur. Steril ortamda yine steril aletlerle operasyon gerçekleşir. Ortalama yirmi dakika süren işlem sırasında kendinizi rahat hissettirmek için doktorunuz işlem öncesi sizinle görüşüp detaylı bilgi verir bu sayede hastada psikolojik rahatlama da sağlanır.

Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Sonrası

Kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra iyileşme süresi kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama iki ila üç haftadır. İyileşme süresi etkileyen birçok iç ve dış faktör vardır. İyileşme süresini kötü yönde etkileyen etmenler;

  • Hastanın yara iyileşmesini etkileyecek bir veya birkaç hastalığı olması
  • Bağışıklığın düşük olması
  • Yara yerine temiz bakılmaması
  • Yara yerinin sürekli ıslak bırakılması
  • Verilen ilaçların düzenli kullanılmaması
  • İşlem bölgesinin sürtünme veya yoğun hareketliliğe maruz kalması
  • İyileşme sürecinde denize havuza girmek
  • Bisiklet motosiklet veya ata binmek.

Kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra nelere dikkat etmek gerekir?

Özellikle ilk ilk 10 gün daha dikkatli olmanızda fayda vardır. Bazen devamlı yatmak mı gerekir hiç hareket etmemek mi gerekir şeklinde sorular alıyorum. Bu tamamen gereksizdir. Devamlı yatmanız veya hareketsiz durmanız gerekmez. Fakat aşırı hareketliliklerden de kaçınmak gerekir. Yaklaşık bir ay bu kurallara uyarsak iyileşme hızlı iyi olur.

İstanbul geçici kızlık zarı dikimi nedir?

İstanbul da geçici kızlık zarı dikimi yaptırmak isteyenler için detaylı açıklama yapalım. Geçici dikim adından da anlaşılacağı gibi kalıcı olmayan dikim şeklidir. Genellikle beş gün içinde ilişkiye girmek gerekir. Çünkü kullanılan özel iplerin zarı sağlam tutma süresi bu kadardır. Önerilen ilişki süresini uzatırsanız dikişler açılıp zar eski haline dönebilir.

Geçici kızlık zarı dikimi nasıl yapılır?

Geçici kızlık zarı dikiminde işlemin amacı kızlık zarının yeniden kanayabilecek sağlamlığa getirilmesidir. Bu sağlamlık ve kanama özelliği kullanılan bu özel dikiş iplerinin dayanıklılığıyla sınırlı olacağından önerilen ilişki süresi içinde ilişkiye girerseniz kanamanız gerçekleşir.

Geçici kızlık zarı dikimdem sonra nelere dikkat etmek gerekir?

Geçici kızlık zarı dikimi sonrası ilişki vaktine kadar dikkat etmeniz gerekenler şunlardır;

  • İlişkiye kadar koşma, spor gibi zorlayıcı faaliyetlerden uzak durulmalı
  • Deniz veya havuza girmemelisiniz
  • Bisiklet ve motorsiklete binmemek gerekir
  • Duşlarınızı ayakta alınız.

İstanbul'da Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Yapan Yerler ve Doktorlar

İstanbul'da kalıcı ve geçici kızlık zarı dikimi yapan doktorlar anadolu yakası ve avrupa yakasında bulunmaktadır. İstanbulda'ki Muayenehanemiz Kalamış, Fenerbahçe’dedir. Kızlık zarı dikimi yaptırmak istediğinizde hekiminizin tecrübesini iyi değerlendirmelisiniz. İşleminden emin olan hekim düğün öncesi kontrole çağırma gereksinimi duymaz.

Kalıcı dikim yaptırdığınız merdiven altı yerler olmamalıdır. Temizliğe sterilizasyona son derece önem vermeli ve hasta mahremiyetini gizliliğini üst düzey korumalıdır. Muayenehanemiz kızlık zarı dikiminde on beş yılı aşkın deneyimi ile sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

İstanbul Kalıcı Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 2024

İstanbul kalıcı ve geçici kızlık zarı dikimi fiyatları çok merak edilen konulardandır. En çok sorulan sorular kalıcı kızlık zarı ne kadar? geçici kızlık zarı dikimi fiyatı nedir? Sorulardır. İstanbul kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı doktor tecrübesine göre değişken olmakla birlikte ortalama ücretler 10 ila 15 bin aralığında değişmektedir. Geçici kızlık zarı dikimi fiyatı ise 7 bin ila 12 bin aralığında değişmektedir.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234