Dr. Fatih AdanacıoğluMenü

Genital Estetiği Fiyatları

Genital Estetiği Fiyatları

Genital Estetiği Fiyatları 2024

Genital estetik fiyatı kadınlar tarafından internette çok sık araştırılan bir konudur. Genital estetik denildiği zaman kadınlar özellikle maliyetinin çok aşırı olmasından endişe etmektedirler. Ancak genital estetik fiyat aralığı kolaylıkla her bütçenin karşılayabileceği miktarlardadır. Sizlerde bu konuda detaylı bilgi almak için kliniğimize arayabilir veya gelebilirsiniz.

Genital Estetik Nedir?

Kadınların genital ve vajinal dokusu kendilerine özgü bir yapıdadır. Zamanla bu doku, yaş faktörü, gebelik, doğum travmaları, şişmanlık, girilen ilişki sıklığı ya da kilo alıp verme gibi çeşitli nedenler ile bozulabilir. Bozulan dokular eski haline kendi kendine gelmez. İşte doku yapısı bozulmuş iç dudaklar, dış dudaklar ve vajinal dokunun gerek görünüm gerekse fonksiyonel olarak eski haline gelmesi için yapılan işlemlere Genital estetik adı verilmektedir.

Genital Estetik Neden Yapılır?

Kadınlar eskiden özel bölge sorunlarını paylaşmaktan, danışmaktan çekinir ve geri plana atarlardı. Ancak günümüzde iletişimin kolaylaşması ve modern kadında farkıdanlık olması genital estetiğin önemini arttırmıştır. Cinsel özgüvenlerinin azalmasına neden olan her türlü sorun ile başa çıkma yollarını aramaktadırlar. Günümüzde cinsel özgüvenin önemini modern kadın çok iyi anlamıştır.

Genital Estetik Ameliyatları Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Genital estetik operasyonundan sonra dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bunlar;

  • Genital estetikten sonra hijyene dikkat etmeli ve operasyon bölgesini mümkün olduğunca kuru tutmalısınız.
  • İşlemden sonra doktorunuzun yazdığı ilaçları mutlaka düzenli kullanmalısınız.
  • İşlem sonrasında yapılması gereken pansuman var ise düzenli olarak yapmalısınız.
  • İşlemlerden sonra üç hafta denize, havuza, saunaya girmemelisiniz.

Genital Estetik Ameliyatları Sonrasında İş hayatı

Genital estetik sonrasında iş hayatını kadınlar merak etmektedirler. Bu işlemlerden sonra normal şekilde iş hayatınıza dönebilirsiniz. Ancak kendinizi yoracak ağır işlerden, ağır spor gibi aktivitelerden kaçınmanızda fayda vardır.

Genital Estetik Ameliyatı İçin Evli Olmak Şart Mıdır?

Genital estetik ile artık daha özgüvenli kadınlar var karşımızda. Artık kadınlar Genital estetik ile daha kararlı ve mutlular. Peki Genital estetik için evli olunması gerekiyor mu? Bunun için evli olmanıza gerek yok.

Vajinal sorunlar sadece evli kadınların değil her kadının zaman zaman karşısına çıkan bir sorunlardır. Bu gibi durumlarda evli olmadan da Genital estetiğe başvurabilirsiniz. Sizlerde bu konuda iletişim numaramızı arayarak iletişime geçebilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Genital Estetik Ameliyatları Sonrasında Cinsel Hayat Nasıl Olur?

Genital estetik işlem ve ameliyatları şikayetlerinize yönelik yapılır. Yani şikayetiniz olan bölgeye göre cinsel yaşamınızda değişiklikler olur. Örneğin vajinal genişleme şikayetiniz varsa vajina daraltma operasyonundan sonra daha sıkı bir vajinaya sahip olacağınızdan cinsel memnuniyetiniz artar.

Yine G noktası dolgu uygulamasıyla cinsel ilişkiden aldığınız haz artar. Çoğu kadınının operasyon sonrası söyledikleri ortak nokta cinsel özgüven ve tatminlerinin arttığı yönündedir. Buda cinsel hayatlarında kaybettikleri cinsel hazzın yeniden ateşlenmesi anlamına gelir.

Genital Estetik Ameliyatında Doktor Seçimi

Tıpta yapılan birçok ameliyat vardır. Bu ameliyatlar ilgili konuda uzmanlar tarafından gerçekleştirilir. Genital estetik operasyonlarında da bu konuda yeterli tecrübesi olan uzman doktor seçimi ile istenilen sonuca ulaşılır.

Şu ana kadar yaptığım sayısız genital estetik operasyonlarının sonuçlarını gördüğümden, operasyon sonrası görünüm ve fonsiyonel olarak çok mutlu olacağınızdan eminim. Sizlerde bu konuda karar vermeli ve adım atmalısınız.

Genital Estetik Operasyonlarının Fiyatı Nedir?

Genital estetik operasyonlarının fiyatları her yaştan bayanların araştırdıkları önemli bir konudur.İnternet ortamında ücret veya fiyat bilgisi vermek etik olarak uygun değildir. Ayrıca yaptıracağınız işlem sayısına ve niteliğine göre değişebilmektedir. Ama şunu bilmelisiniz ki uçuk rakamlar değildir. Sizlerde konu ile alakalı iletişim numaramızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

HASTA YORUMLARI
Dr. Fatih AdanacıoğluDr. Fatih AdanacıoğluKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0545 938 1234